luni, 22 septembrie 2014

Totul despre Setul ortodontic complet

Centrele YTS - Dental View, centre exclusive de radiologie și tomografie dentară, vă pun la dispoziție o gamă vastă de servicii destinate ortodonției.

Setul ortodontic complet cuprinde fotografii de diagnostic extra și intraorale și două radiografii extraorale (ortopantomograma în ocluzie și teleradiografia laterală). Cele două radiografii sunt efectuate cu aparatură Morita sau Planmeca de ultimă generație, a cărei doză de radiații este mult mai mică decât cea emisă de aparatura radiologică clasică.

Exemple ale celor două radiografii și ale fotografiilor de diagnostic
Fotografiile medicale de diagnostic ortodontic sunt realizate cu un aparat de fotografiat performant, la care este atașat un blitz special pentru fotografii medicale.

Pentru realizarea fotografiilor intraorale se utilizează depărtătoare speciale, pentru a facilita vizualizarea întregii danturi.

Atât depărtătoarele utilizate, cât și blitzul pot provoca un ușor disconfort. Cu cât pacientul este mai cooperant și urmează instrucțiunile operatorului, cu atât timpul de realizare a setului ortodontic este mai redus.
În plus, specialiștii noștri oferă și analiza computerizată a teleradiografiei pacientului, pe baza căreia medicul ortodont stabilește un diagnostic corect și complet.

 Fotografii arcade

Setul ortodontic clasic este printat pe film radiologic și hârtie fotografică de diagnostic medical de cea mai bună calitate. El este însoțit de un CD ce conține toate investigațiile pacientului, precum și softul Romexis Viewer, necesar vizualizării și editării radiografiilor.

Setul ortodontic digital cuprinde toate investigațiile pacientului inscripționate pe un CD.
De asemenea, acestea sunt trimise și pe adresa de e-mail a medicului ortodont.

În centrele noastre se mai pot realiza teleradiografia postero-anterioară și analiza computerizată a teleradiografiei laterale. 

Vă mulțumim că ați ales serviciile noastre și vă așteptăm cu drag în Centrele YTS - Dental View!

Dr. Valentina Boantă, Director Executiv YTS-Dental View

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...